انتخاب کفپوش مناسب برای کف ساختمان باید انتخابی دقیق و صحیح باشد تا هم باعث زیبایی بخشیدن به ساختمان گردد و هم دوام و ماندگاری بالایی داشته باشد.کفپوش های چوبی از چوب درختان مختلفی مانند افرا، بلوط، زبان گنجشک و بامبو تهیه می شوند و با عملیات مختلفی مانند برش کاری و شکل دهی که بر روی آنها انجام می شود جهت پوشش کف مورد استفاده قرار می گیرند. انواع مختلفی از کفپوش های چوبی وجود دارند که هر یک دارای ویژگی هایی بوده و با توجه به سلایق مختلف به کار برده می شوند.
نقش کفپوش چوبی در دکوراسیون داخلی منزل بسیار پررنگ بوده و با استفاده از طرح ها و رنگ های مختلفی که برای آن وجود دارد می توان فضای منزل را عوض نمود. به عنوان مثال با انتخاب چوب های با رنگ روشن فضای داخلی بزرگتر جلوه خواهد داد و رنگ های چوب تیره این فضا را کوچکتر می کنند. می توان از ترکیب رنگ های مختلف چوب ر دکوراسیون منزل نیز استفاده کرد و طرحی نو را به منزل آورد.
اما کفپوش های متنوعی در بازار وجود دارند که می توان هر یک را در دکوراسیون داخلی منزل به کار برد. پارکت چوبی، لمینت، ترمووود و کفپوش pvc از جمله کفپوش های طرح چوب می باشند. مهم ترین نو کفپوش ها پارکت و لمینت می باشند که نسبت به دیگر انواع طرفداران بیشتری را دارند.
پارکت یکی از محبوبترین کفپوشهایی است که در فضاهای داخلی استفاده میشود. به کار بردن پارکت فضای زندگی شما را لوکس و زیبا میکند. این عنصر زیبا، از قیمت بالایی برخوردار است اما نسبت به گرمی و حس طبیعی که به محیط میبخشد، ارزش هزینه کردن را دارد.
نکته قابل تامل در انتخاب پارکت تعداد لایههای به کار رفته در آن است. در صورتی که پارکت انتخابی از یک لایه تشکیل شده باشد، توسط چسب مخصوص به کف اتاق نصب و چسبانده میشود. اگر پارکتهای ضخیم و چند لایه را انتخاب کردهاید، با یک نگاه متوجه خواهید شد که آنها توسط کلیکهایی مانند پازل در یکدیگر چفت و بست میشوند.
جنس چوب پارکت از اهمیت بالایی برخوردار است. هرچه مرغوبیت چوب بیشتر باشد دوام پارکت بالاتر است. جنس چوب مصرفی در پارکتهای خوب به نسبت سختتر از انواع دیگر آن است. مناسبترین گزینه، استفاده از چوب بلوط در ساخت پارکت است. این چوب فشردگی و استحکام بالایی دارد و ناگفته نماند انتخاب جنس پارکت، بستگی متقابل به نوع کاربری فضا دارد.
این مطلب ادامه دارد ...
دیدگاه خود را بنویسید